Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

marmeladka

Медаль

Посетитель
Сообщений: 144
Львів
2119 дней назад
Вже давним-давно шукаю хороший рецепт, а результатів 0... в когось є хороший рецепт???

Maxsim

Посетитель
Сообщений: 77
Lviv
2160 дней назад
Я завжди роблю піцу дуже швидко. Тісто: 300 г. домашнього сира (творог, може бути не дуже свіжий), 3 яйця, 0,5 л. муки, 1 ч.л. соди погашена оцтом. От і весь рецепт, пробуйте, смачного!

Anna

Посетитель
Сообщений: 50
місто Мрій
2212 дней назад
Моя піцца дуже подобається всім, робила десятки разів - спробуйте такий рецепт :

На 3 великі круглі піцци:
2 повні з верхом чайні ложки сухих дріжджів
1 ч л меду
сіль
350 мл молока (або кислого молока)
1 яйце
100 г спреду
мука (кількість залежить від муки, приблизно 700 г, має відставати від рук)
Молоко трошечки нагріти, розчинити дріжджі з медом, можна додати трошки муки, додати всі складники, замісити тісто і поставити його в тепле місце. Можна напустити в умивальник добре теплої води - і пустити миску з тістом плавати . Тоді тісто дуже швидко підросте в 2 рази.
Смачного!

ЛяМурка

Посетитель
Сообщений: 87
2160 дней назад
Тісто на піццу ніколи не робиться на молоці. Власне це тісто пісне і робиться лишень на воді і оливковій олії.
На склянку теплої води беремо одну пачечку сухих дріжджів (в пачці від 7 до 9-ти грам) одну ложечку цукру, пів ложечки солі, дві ложки оливкової олії і приблизно 450 грам муки. Замішуємо тісто, воно повинно бути мягке. Я це роблю в комбайні бо руць шкода.
Ставимо на годинку аби підійшло. Воно дуже добре зберігається в холодильнику кілька днів. З нього чудові піцци, кальзони або пампушки.

Oleg

Посетитель
Сообщений: 27
Lviv
2223 дня назад
Я такий знаю рецептик, моєї сестри. 3 склянки муки, 4 ст.ложки олії, пів пачки дріжджів, 1 яйце. стакан теплої води. Взбиваєм спочатку яйце+1 чайна ложка солі. Дріжджі розчиняєм в теплій воді+ 1 чайна ложка цукру. Виливаєм розведені дріжджі до яйця. Тоді додаєм муку (1 склянку), розмішуємо + 4 ложки олії. розмішуємо і додаєм решту муки. Вимішуєм, ставим щоб трошки підросло, тоді роскачуєм начиняєм і запікаєм. Смачного!!!

marmeladka

Медаль

Посетитель
Сообщений: 144
Львів
2119 дней назад
Oleg:
рецептик, моєї сестри.
спасибі Олежику я скористалась ваш9им рецептом, тісто вийшло чудовим, ням-ням joke

maluwka

Посетитель
Сообщений: 1
1797 дней назад
Oleg:

Я такий знаю рецептик, моєї сестри. 3 склянки муки, 4 ст.ложки олії, пів пачки дріжджів, 1 яйце. стакан теплої води. Взбиваєм спочатку яйце+1 чайна ложка солі. Дріжджі розчиняєм в теплій воді+ 1 чайна ложка цукру. Виливаєм розведені дріжджі до яйця. Тоді додаєм муку (1 склянку), розмішуємо + 4 ложки олії. розмішуємо і додаєм решту муки. Вимішуєм, ставим щоб трошки підросло, тоді роскачуєм начиняєм і запікаєм. Смачного!!!

Скажіть,а пів пачки дріжджів-це скільки?

SonyaArt

Посетитель
Сообщений: 11
58 дней назад
Много хороших рецептов, я с тестом вообще не особо дружу, но обязательно попробую что-нибудь из этого!

Полина Худикова

Посетитель
Сообщений: 6
Khabarovsk
35 дней назад
Я так роблю:

* мука хлібопекарська - 2 склянки + трохи для розкочування
* яйце - 2 шт.
* оливкова олія - ​​1 ч. л.
* молоко тепле - 1/2 склянки
* сіль - 1 ч. л.

Борошно перемішати з сіллю, просіяти на робочу поверхню у вигляді гірки, в центрі зробити «колодязь». Яйця розмішати в мисці з теплим молоком, додати оливкове масло. Невеликими порціями влити отриману суміш в «колодязь», постійно підмішуючи борошно. Коли вся рідина вбереться в борошно, почати місити тісто, час від часу присипаючи руки мукою. Місити протягом 10 хв. Поки тісто не стане еластичним. Сформувати з тіста кулю, загорнути його у вологий рушник і залишити на 15 хв. Потім тісто можна розгортати качалкою.

Marina  Gvozd

Посетитель
Сообщений: 5
37 дней назад
Стакан теплого молока или воды, 50 гр мокрых или 1 ст. ложку сухих дрожжей, 3 столовые ложки раст. масла, 1 ч. ложка соли, полторы ст. ложки сахара, 3-3,5 стакана муки, 1 яйцо. Все это смешать, вымесить тесто как на пельмени и убрать на 1 час в холодильник. Тесто подходит прямо на холоде. И потом можно делать хоть пирог, хоть пирожки, хоть сосиски в тесте, хоть хлеб, хоть пиццу. Сделала не пожелела, вкусно, быстро и на следующий день не черствеет.

Mara  Zheleznaya

Посетитель
Сообщений: 12
37 дней назад
Мені рецепт тіста "по секрету" розказала сестра - вона в піцерії робить. Тепер роблю тісто тільки за таким рецептом:
250 гр теплого молока
2 склянки муки
15 гр сухих дріжджів
2 яйця
50 гр вершкового масла
трішки солі
До молока додати дріжджі, ретельно перемішати, дочекатися поки пухирці на поверхні з'являться. В окремому посуді збити яйця з додаванням солі, а потім до них влити молоко з дріжджами. Все добре перемішати і прямо в суміш просіяти борошно. Вимісити тісто, додавши в нього розтоплене масло. Консистенція тіста виходить трохи липка, руки потріюно змастити оливковою олією, коли основу для піци розтягувати - в піцерії скалками не користуються.
Останнім часом синочок піци вже наївся, тепер "підсів" на кальцоне - я з ним возитися не хочу, замовляю його дитині на Eda.ua. А чоловік й надалі на піцу налягає.

Marinka

Посетитель
Сообщений: 1
262 дня назад
В інтернеті наткнулася на апарат для приготування піцци TRISTAR PZ-2880 http://bt.rozetka.com.ua/ua/11042105/p11042105
У кого такой есть? Что можете сказать о нем?

Ginova

Посетитель
Сообщений: 38
Киев
1 день назад
Я делаю на сухих дрожжах.
|
Перейти на форум:
Быстрый ответ
У вас нет прав, чтобы писать на форуме.